Innamevoorwaarden

Wat verkoopt StudioBrands?
StudioBrands verkoopt tweedehands kleding van topkwaliteit en topmerken. Wij staan voor kwaliteit, en zijn daarom kritisch met wat we accepteren.

 

We accepteren: 

Zo goed als nieuwe dameskleding

StudioBrands is op zoek naar zowel nieuwe als tweedehands uit recente collecties, dus geen gedateerde items. De kleding moet er perfect en zo goed als nieuw uit te zien, dus geen gaatjes, verkleuringen of andere gebruikssporen. Bekijk het met de ogen van een klant.

 
Alleen de bekende merken in het hogere segment
Raadpleeg onze merkenlijst om te kijken of wij jouw kleding accepteren voor verkoop. Mocht er een merk ontbreken wat in jouw ogen wel op de lijst thuis hoort? Neem dan gerust contact op en leg het aan ons voor zodat we dit kunnen beoordelen.
 
Tassen, Sjaals, Schoenen & Riemen
StudioBrands verkoopt ook leren tassen, sjaals, schoenen & riemen van de betere merken. Raadpleeg onze 
merkenlijst om te kijken of jouw merk(en) er bij staan. 
 
Schone en frisse kleding
Zorg dat de ingebrachte kleding/accessoires schoon (gewassen of gestoomd), gestreken is en fris ruikt. Dat is voor de koper en voor ons fijn om te ontvangen.
 
Kleding die in het huidige modebeeld past 
StudioBrands wil alleen kleding & accessoires verkopen die ook al zijn ze tweedehands toch hip en actueel zijn. StudioBrands wil jouw   kledingstukken zo snel mogelijk een tweede kans te geven. Mocht jouw ingebrachte kledingstuk niet in het huidige modebeeld passen dan is het moeilijk verkoopbaar en kan dat een reden zijn deze niet te accepteren.
 
Damesmaten van 34 t/m 42
StudioBrands accepteert kleding in de gangbare damesmaten, van maat 34 t/m 42.
 
Kleding afgestemd op het seizoen
Om de shop actueel te houden, en in te spelen op het seizoen accepteren wij voorjaar/zomerkleding van januari t/m april en herfst/winterkleding van juli tot en met half november. 
 
Geen beschadigde, vieze of afgedragen kleding
Omdat wij kwaliteit willen leveren verkopen wij alleen kwalitatief hoogwaardige items. Alle kledingstukken worden daarom bij inbreng streng gecontroleerd op kwaliteit. De items die je wilt verkopen moeten er daarom zo goed als nieuw uitzien. Wat wij niet opnemen in de shop is kleding zonder merklabel of met  gaatjes, verkleuringen, andere gebruikssporen en kleding met een onaangename geur.
 
Geen aangepaste kleding  of artikelen zonder label
Kledingstukken die  korter zijn gemaakt, ingenomen is, of waarvan duidelijk is dat deze is gerepareerd kunnen wij niet opnemen in onze webwinkel. Ook items waarvan het label ontbreekt nemen wij niet op in de shop. De maatvoering is dan niet goed vast te stellen en items moeten 100% origineel zijn. Dit is dan niet te controleren. 
 
 
Wil je je eigen tweedehands merkkleding, tassen, schoenen, laarzen of accessoires door StudioBrands laten verkopen? Neem dan contact met ons op! 
 

Zoek op trefwoord